Merdenea LUCA®

Bogate nadzienie ze słonawego sera w delikatnym, fachowo wyrobionym cieście francuskim, które nie kruszy się, gdy wgryzasz się w nie z apetytem.

7 90

Waga

135 gr

Składniki

Ciasto francuskie (PSZENICA, margaryna (rafinowane oleje roślinne: palmowy, słonecznikowy; emulgator: lecytyna słonecznikowa, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; konserwanty: kwas sorbowy, sorbinian potasu, przeciwutleniacz: ekstrakt bogaty w tokoferol, palmitynian askorbylu; aromat, barwnik: karoteny), emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym [palma]; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy); nadzienie (MLEKO, wyselekcjonowane kultury bakterii mlekowych, olej palmowy, MLEKO w proszku, skrobia modyfikowana, podpuszczka mikrobiologiczna, kultura starterowa, JAJA, konserwant: benzoesan sodu).

Informacja o wartości odżywczej (100 g)

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA KJ 1317,7 
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kcal 311,6 
TŁUSZCZE 17,3 
W TYM KWASY TŁUSZCZOWE NASYCONE 9,3 
WĘGLOWODANY 59,1 
W TYM CUKRY 5,7 
BIAŁKO 7,1 
SÓL 1,7 

MOŻE MASZ OCHOTĘ RÓWNIEŻ NA...

Bajgiel z Serem

6 50

Zobacz więcej

Bajgiel z Nadzieniem Wiṡniowym

7 90

Zobacz więcej

Bajgiel z Nutellą

8 50

Zobacz więcej