Bajgiel z Serem

Uwaga, uzależnia: puszyste ciasto bajglowe i brązowa, lekko chrupiąca i bardzo aromatyczna serowa skorupka.

6 50

Waga

85 gr

Składniki

Ciasto (PSZENICA, rafinowane oleje i tłuszcze roślinne min. 80% (palmowy, słonecznikowy), emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, aromat), sól jodowana), ser żółty tarty (MLEKO).

Informacja o wartości odżywczej (100 g)

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA KJ 1317,7 
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kcal 311,6 
TŁUSZCZE 10,6 
W TYM KWASY TŁUSZCZOWE NASYCONE 6,1 
WĘGLOWODANY 59,1 
W TYM CUKRY 5,7 
BIAŁKO 7,1 
SÓL 1,7 

MOŻE MASZ OCHOTĘ RÓWNIEŻ NA...

Strudel LUCA z Jogurtem

7 50

Zobacz więcej

Strudel LUCA z Białym Serem i Rodzynkami

7 50

Zobacz więcej

Strudel LUCA z Dynią

6 90

Zobacz więcej