Strudel LUCA Jabłkowy z Cynamonem

Delikatne ciasto z bogatym jabłkowym nadzieniem (ponad 65% owoców) - tę klasyczną słodycz rozpoznasz po aromacie cynamonu nawet z zamkniętymi oczami.

6 90

Waga

90 gr

Składniki

Ciasto francuskie (PSZENICA, margaryna (rafinowane oleje roślinne: palmowy, słonecznikowy; woda, emulgator: lecytyna słonecznikowa, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; sól jodowana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; konserwanty: kwas sorbowy, sorbinian potasu, przeciwutleniacz: ekstrakt bogaty w tokoferol, palmitynian askorbylu; aromat, barwnik: karoteny, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym [palma]; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy); nadzienie (cynamon, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; sekwestranty: cytryniany sodu; konserwant: sorbinian potasu; substancja żelująca: guma gellan). Produkt może zawierać pestki jabłek. Produkt może zawierać śladowe ilości: MLEKA, JAJ.

Informacja o wartości odżywczej (100 g)

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA KJ 1182 
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kcal 282 
TŁUSZCZE 11,7 
W TYM KWASY TŁUSZCZOWE NASYCONE 6,1 
WĘGLOWODANY 39 
W TYM CUKRY 14,6 
BIAŁKO 4,1 
SÓL 0,7 

MOŻE MASZ OCHOTĘ RÓWNIEŻ NA...

Bajgiel z Serem

6 50

Zobacz więcej

Bajgiel z Nadzieniem Wiṡniowym

7 90

Zobacz więcej

Bajgiel z Nutellą

8 50

Zobacz więcej