Strudel LUCA Jabłkowy z Cynamonem
Delikatne ciasto z bogatym jabłkowym nadzieniem (ponad 65% owoców) - tę klasyczną słodycz rozpoznasz po aromacie cynamonu nawet z zamkniętymi oczami.
6 90 zł
Waga
90 gr
Składniki
Ciasto francuskie (PSZENICA, margaryna (rafinowane oleje roślinne: palmowy, słonecznikowy; woda, emulgator: lecytyna słonecznikowa, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; sól jodowana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; konserwanty: kwas sorbowy, sorbinian potasu, przeciwutleniacz: ekstrakt bogaty w tokoferol, palmitynian askorbylu; aromat, barwnik: karoteny, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym [palma]; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy); nadzienie (cynamon, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; sekwestranty: cytryniany sodu; konserwant: sorbinian potasu; substancja żelująca: guma gellan). Produkt może zawierać pestki jabłek. Produkt może zawierać śladowe ilości: MLEKA, JAJ.
Informacja o wartości odżywczej (100 g)
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA KJ 1182
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kcal 282
TŁUSZCZE 11,7
W TYM KWASY TŁUSZCZOWE NASYCONE 6,1
WĘGLOWODANY 39
W TYM CUKRY 14,6
BIAŁKO 4,1
SÓL 0,7
MOŻE MASZ OCHOTĘ RÓWNIEŻ NA...
Ceny w piekarni Hotel Piast. Sprawdź cenę w wybranej piekarni