Strudel LUCA z Białym Serem i Rodzynkami

Rozpoznasz go po słodkim nadzieniu z białego sera z rodzynkami i pięknie przyrumienionych brzegach. Zapamiętasz go na dłużej po przyjemnie waniliowym smaku.

7 50

Waga

90 gr

Składniki

Ciasto francuskie (PSZENICA, margaryna (rafinowane oleje roślinne: palmowy, słonecznikowy; woda; emulgator: lecytyna słonecznikowa, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; sól jodowana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; konserwanty: kwas sorbowy, sorbinian potasu, przeciwutleniacz: ekstrakt bogaty w tokoferol, palmitynian askorbylu; aromat, barwnik: karoteny, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym [palma]; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy); nadzienie (MLEKO, wyselekcjonowane kultury bakterii mlekowych, JAJA, konserwant: benzoesan sodu), rodzynki (rodzynki, olej z nasion bawełny, stabilizator: glikol propylenowy i hydroksypropylofosforan diskrobiowy, substancja zagęszczająca: tragakanta, stabilizator: karboksymetyloceluloza)].

Informacja o wartości odżywczej (100 g)

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA KJ 1335 
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kcal 319 
TŁUSZCZE 14,6 
W TYM KWASY TŁUSZCZOWE NASYCONE 7,3 
WĘGLOWODANY 35,5 
W TYM CUKRY 11,3 
BIAŁKO 10,5 
SÓL 0,8 

MOŻE MASZ OCHOTĘ RÓWNIEŻ NA...

Bajgiel z Serem

6 50

Zobacz więcej

Bajgiel z Nadzieniem Wiṡniowym

7 90

Zobacz więcej

Bajgiel z Nutellą

8 50

Zobacz więcej