Strudel LUCA z Białym Serem i Rodzynkami
Rozpoznasz go po słodkim nadzieniu z białego sera z rodzynkami i pięknie przyrumienionych brzegach. Zapamiętasz go na dłużej po przyjemnie waniliowym smaku.
7 50 zł
Waga
90 gr
Składniki
Ciasto francuskie (PSZENICA, margaryna (rafinowane oleje roślinne: palmowy, słonecznikowy; woda; emulgator: lecytyna słonecznikowa, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; sól jodowana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; konserwanty: kwas sorbowy, sorbinian potasu, przeciwutleniacz: ekstrakt bogaty w tokoferol, palmitynian askorbylu; aromat, barwnik: karoteny, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym [palma]; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy); nadzienie (MLEKO, wyselekcjonowane kultury bakterii mlekowych, JAJA, konserwant: benzoesan sodu), rodzynki (rodzynki, olej z nasion bawełny, stabilizator: glikol propylenowy i hydroksypropylofosforan diskrobiowy, substancja zagęszczająca: tragakanta, stabilizator: karboksymetyloceluloza)].
Informacja o wartości odżywczej (100 g)
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA KJ 1335
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kcal 319
TŁUSZCZE 14,6
W TYM KWASY TŁUSZCZOWE NASYCONE 7,3
WĘGLOWODANY 35,5
W TYM CUKRY 11,3
BIAŁKO 10,5
SÓL 0,8
MOŻE MASZ OCHOTĘ RÓWNIEŻ NA...
Ceny w piekarni Hotel Piast. Sprawdź cenę w wybranej piekarni