Strudel LUCA z Jogurtem

Pyszne połączenie słodkiego ciasta francuskiego i lekko słonego nadzienia jogurtowego - nikt mu się nie oprze!

7 50

Waga

90 gr

Składniki

Ciasto francuskie: PSZENICA, margaryna (rafinowane oleje roślinne: palmowy, słonecznikowy; woda, emulgator: lecytyna słonecznikowa, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; sól jodowana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, konserwanty: kwas sorbowy, sorbinian potasu; przeciwutleniacz: ekstrakt bogaty w tokoferol, palmitynian askorbylu; aromat, barwnik: karoteny, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym [palma], przeciwutleniacz: kwas askorbinowy); nadzienie: (MLEKO, stabilizator: celuloza, konserwant: sorbinian potasu, regulator kwasowości: kwas winowy; aromat). Może zawierać śladowe ilości JAJ.

Informacja o wartości odżywczej (100 g)

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA KJ 1294 
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kcal 308 
TŁUSZCZE 13,2 
W TYM KWASY TŁUSZCZOWE NASYCONE 5,9 
WĘGLOWODANY 41,8 
W TYM CUKRY 18,0 
BIAŁKO 5,1 
SÓL 0,7 

MOŻE MASZ OCHOTĘ RÓWNIEŻ NA...

Bajgiel z Serem

6 50

Zobacz więcej

Bajgiel z Nadzieniem Wiṡniowym

7 90

Zobacz więcej

Bajgiel z Nutellą

8 50

Zobacz więcej