Strudel LUCA z Dynią

Ten strudel z kremowym dyniowym nadzieniem po prostu rozpływa się w ustach.

6 90

Waga

90 gr

Składniki

Ciasto francuskie (PSZENICA, margaryna (rafinowane oleje roślinne: palmowy, słonecznikowy; woda; emulgator: lecytyna słonecznikowa, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; sól jodowana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; konserwanty: kwas sorbowy, sorbinian potasu, przeciwutleniacz: ekstrakt bogaty w tokoferol, palmitynian askorbylu; aromat, barwnik: karoteny, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym [palma]; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy); nadzienie (syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz kwas askorbinowy, sekwestranty: cytryniany sodu; konserwant: sorbinian potasu; barwniki: karoteny, annato norbiksyna; substancja żelująca: guma gellan). Produkt może zawierać śladowe ilości: MLEKA, JAJ.

Informacja o wartości odżywczej (100 g)

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA KJ 1286 
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kcal 306 
TŁUSZCZE 12 
W TYM KWASY TŁUSZCZOWE NASYCONE 5,2 
WĘGLOWODANY 44,5 
W TYM CUKRY 17,7 
BIAŁKO 4,3 
SÓL 0,7 

MOŻE MASZ OCHOTĘ RÓWNIEŻ NA...

Bajgiel z Serem

6 50

Zobacz więcej

Bajgiel z Nutellą

8 50

Zobacz więcej

Bajgiel z Nadzieniem Wiṡniowym

7 90

Zobacz więcej